Πέμπτη, 30 Μαΐου 2024

 
Αρχική Σελίδα
Ανακοινώσεις
Συχνές ερωτήσεις
Εκπαιδευτικά Βίντεο
Εγχειρίδια Χρήσης
Σύνδεσμοι
Demo Προγράμματος
Επικοινωνία

Είστε επισκέπτης
ΕίσοδοςΓια γενικές πληροφορίες για την εταιρία μας επισκεφτείτε μας στο
www.csa.com.grΚατεβάστε το online εργαλείο υποστήριξης

Υποστήριξη CSA Υποστήριξη CSA


© CSA 2011
7Η ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ + ΕΚΘΕΣΗ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
Πέμπτη 03/03/2016 12:05 μμ

Αγαπητοί Πελάτες,
Έφτασε και εφέτος η στιγμή να σας καλέσουμε στην μεγάλη ετήσια εκδήλωση:

5 & 6 Μαρτίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο περίπτερό μας D9-C12 & D11-C14, να μιλήσουμε, αλλά και να σας παρουσιάσουμε μία σειρά νέων προϊόντων που εισάγουμε στον Κλάδο, όπως:

  • Farmakon Analytics– Το νέο πληροφοριακό σύστημα του φαρμακείου και της φαρμακαποθήκης. Πάρα πολύ εύκολη εμπορική παρακολούθηση συνοπτικά, αλλά ταυτόχρονα αναλυτικά, μηνιαία, εβδομαδιαία ημερήσια και ωριαία, με πλήρη κατηγοριοποίηση φαρμάκων και παραφαρμάκων, τόσο τοπικά, όσο και από οπουδήποτε εκτός φαρμακείου η φαρμακαποθήκης, με χρήση υπολογιστή, ταμπλέτας ή και smartphone!
  • Ρομπότ φαρμακείου Rowa – Αφήστε στο ρομπότ την αποθήκη σας. Εσείς ασχοληθείτε με τον πελάτη/ασθενή σας. Προσφέρετέ του μία εντυπωσιακή και παραγωγική εμπειρία.
  • Vmotion εικονικά ράφια – Το φαρμακείο του Μέλλοντος! Τοποθετήστε εικονικά ράφια στον φαρμακείο σας για να εμπλουτίστε εντυπωσιακά την εμπειρία του πελάτη/ασθενή σας στο σημείο πώλησης! Γνωρίστε την καινούργια διεθνή τάση στο φαρμακείο.
  • και … ακόμα περισσότερη ενημέρωση για την στρατηγική μας και τα νέα έργα που αναπτύσσουμε!

Ειδικά για το Φαρμακείο του μέλλοντος / Εικονικά ράφια, σας προσκαλούμε και στην ομιλία που θα δώσει ο κ. Αντώνιος Βονοφάκος Director of Marketing and Business Development, Rowa Technologies, Κυριακή 06/03/2016, ώρα 12:20-13:00 στην Αίθουσα 1 του συνεδριακού χώρου.

Σας περιμένουμε όλους εκείΕπιστροφή