Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024

 




Αρχική Σελίδα
Ανακοινώσεις
Συχνές ερωτήσεις
Εκπαιδευτικά Βίντεο
Εγχειρίδια Χρήσης
Σύνδεσμοι
Demo Προγράμματος
Επικοινωνία

Είστε επισκέπτης
Είσοδος



Για γενικές πληροφορίες για την εταιρία μας επισκεφτείτε μας στο
www.csa.com.gr



Κατεβάστε το online εργαλείο υποστήριξης

Υποστήριξη CSA Υποστήριξη CSA


© CSA 2011
ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ FarmakoNET 1.8.717
Παρασκευή 05/01/2024 10:47 πμ

1) ΠΡΟΣΘΗΚΗ QR Code στα τιμολόγια.
Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η άντληση του QR Code λόγω απώλειας σύνδεσης με ΑΑΔΕ στο παραστατικό τυπώνεται η ένδειξη “Απώλεια Διασύνδεσης ERP – ΑΑΔΕ – Transmission failure_3” στο επάνω μέρος της σελίδας. Το παραστατικό παρόλα αυτά, είναι νόμιμο, έγκυρο και μπορεί να κατατεθεί και στα Ταμεία. Θα διαβιβαστεί στο MyData μόλις αποκατασταθεί η σύνδεση με ΑΑΔΕ.
2) ΠΡΟΣΘΗΚΗ νέας κατάστασης «Συγκεντρωτική Κατάσταση Ελέγχου ανά Αριθμό Υποβολής».
3) ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ: Οι συνταγές αντιγριπικού εμβολίου χωρίς συνταγή ιατρού για το Λιμενικό Σώμα, θα συμπεριλαμβάνονται στο ίδιο τιμολόγιο μαζί με τις συνταγές φαρμάκων προς το Λιμενικό Σώμα.
4) ΠΡΟΣΘΗΚΗ εκτέλεση συνταγών ΕΚΑΑ από 01/01/2024

Στην περίπτωση που έχετε συνταγές Ευρωπαίων Πολιτών ΕΚΑΑ από 01/01/2024 θα πρέπει να επισυνάψετε στην συνταγή την κάρτα του Ευρωπαίου πολίτη ηλεκτρονικά.

Τα στοιχεία αυτά είναι απαραίτητα για την ηλεκτρονική Υποβολή στην ΚΜΕΣ. ( Αφορά την εκκαθάριση του Ιανουάριου που θα ξεκινήσει αρχές Φεβρουαρίου ) Περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτρονική Yποβολή στην ΚΜΕΣ θα σας ενημερώσουμε με νέο e-mail.

*ΠΡΟΣΟΧΗ τα στοιχεία της κάρτας του Ευρωπαίου Πολίτη που χρειάζεται να επισυνάπτονται στην συνταγή θα πρέπει να τα έχει επεξεργαστεί το φαρμακείο στον υπολογιστή του σε αρχείο PDF και μόνο.



Επιστροφή