Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

 




Αρχική Σελίδα
Ανακοινώσεις
Συχνές ερωτήσεις
Εκπαιδευτικά Βίντεο
Εγχειρίδια Χρήσης
Σύνδεσμοι
Demo Προγράμματος
Επικοινωνία

Είστε επισκέπτης
Είσοδος



Για γενικές πληροφορίες για την εταιρία μας επισκεφτείτε μας στο
www.csa.com.gr



Κατεβάστε το online εργαλείο υποστήριξης

Υποστήριξη CSA Υποστήριξη CSA


© CSA 2011
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - ΟΡΟΥΣ & ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΙΜΑΤΟΣ
Δευτέρα 03/11/2014 3:28 μμ

Σας ενημερώνουμε ότι, για τις καταστάσεις του ΕΟΠΥΥ από τον μήνα Νοέμβριο 2014, οι συνταγές των εμβολίων του ΕΟΠΥΥ θα αριθμούνται και θα καταθέτονται ενιαία μαζί με τις συνταγές φαρμάκων του ΕΟΠΥΥ. Σε μία ενιαία κατάσταση και ένα τιμολόγιο. Σας επισυνάπτουμε την σχετική απόφαση.

Η εφαρμογή του νέου τρόπου κατάθεσης φακέλων φαρμακείων θα ξεκινήσει από την υποβολή των στοιχείων που θα υποβληθούν στις 5 πρώτες εργάσιμες ημέρες του Δεκεμβρίου 2014 για τις συνταγές Νοεμβρίου 2014.

Για το λόγω ότι τα φαρμακεία εκδίδουν ακόμα τις καταστάσεις για τον μήνα Οκτώβριο όπου έχουμε ξεχωριστή κατάσταση για τις συνταγές με εμβόλια, θα στείλουμε μαζικά την αλλαγή, από την ερχόμενη εβδομάδα πιθανόν την Δευτέρα 10/11/14, που θα έχει ολοκληρωθεί η υποβολή καταστάσεων για το μήνα Οκτώβριο, και για την αποφυγή σύγχυσης και λάθους. Με την ενημέρωση που θα σταλεί, θα δημιουργηθεί αυτόματα, μία (1) ενιαία κατάσταση του ΕΟΠΥΥ που θα περιλαμβάνει όλες τις συνταγές φαρμάκων και εμβολίων που θα έχουν εκτελεστεί.<ΒΡ>Προσοχή!! Ο χρήστης θα πρέπει να πατήσει την "Επαναρίθμηση" για να αριθμηθούν ενιαία και σωστά οι συνταγές . Αν κάποιο φαρμακείο σας θέλει να κάνει την συγκεκριμένη αλλαγή πριν από την ερχόμενη εβδομάδα (που θα σταλεί μαζικά), Πρώτον , θα πρέπει να έχει εκδώσει τις καταστάσεις για τον μήνα Οκτώβριο. Και Δεύτερον, από το μενού Ταμεία – Πίνακες Ταμείων στον φάκελο Κατηγορίες Συμμετοχών εκεί να επιλέξει την κατηγορία Εμβόλια και να ξεκλικάρει τις επιλογές "Συμπληρωματική κατάσταση υποβολής" και "Ξεχωριστή αρίθμηση συνταγών" και F3.



Επιστροφή